• Polewa do ciast ciastek tortów kakaowa CARAVELLA COVER CACAO 5kg

Symbol: AX52CH

Polewa czekoladowa do bezpośredniego użycia-idealny połysk i struktura

182.58 -13% 158.84
Do końca promocji pozostało:
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
179
op. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Sklep firmowy 0
Kurier FedEx NextDay 0
Paczkomaty InPost 0
Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
Kurier UPS 16
Dostępność Mało
Waga 5 kg

Wyprzedaż 

Tradycyjne produkty Bakery

Pasta smakowa o klasycznych smakach.

Jakość Martini Linea Gelato

Master Martini Polska Centrum Kreacji Master Martini Profesjonalne szkolenia z zakresu cukiernictwa, lodziarstwa i gastronomii

 

Caravella

Produkty z linii Caravella służą do przygotowania polew, nadzień, dekoracji ciast kruchych, ciast drożdżowych, croissantów, deserów lodowych oraz do wylewania korpusów czekoladowych. Brak zawartości tłuszczów uwodornionych w przeważającej większości oferowanych przez firmę kremów, sprawia że są one w pełni zgodne z najnowszymi trendami rynkowymi.

 

Caravella Cover Cacao AX52CB

Krem wyspecjalizowany do oblewania ciast jako polewa. Zapewnia gładką, błyszczącą i jednorodną powierzchnię. Pozostaje elastyczna i wygodna do krojenia nawet po wyciągnięciu z chłodni. Bez tłuszczów uwodornionych.

Zastosowanie: polewa do ciast, do tortów typu Sacher.

 

Krem do oblewania-kakaowy-produkt do profesjonalnego zastosowania.

Składniki:cukier, oleje i tłuszcze roślinne nieuwodornione, (tłuszcze (palma), oleje ( słonecznik),  odtłuszczone kakao w proszku (20%), orzechy laskowe, mleko w proszku, emulgator (E322 lecytyna słonecznikowa), środek aromatyzujący (wanilina). Może zawierać  sladowe ilo sci innych orzechów.  Bezglutenowy. 

 

Przechowywać w suchych miejscu (max.20 °C)-opakowanie 5 kg.

Składniki / Skład produktu:

Cukier, oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy, sojowy, rzepakowy), odtłuszczone kakao w proszku [20%], ORZECHY LASKOWE, MLEKO w proszku, emulgator (E322 lecytyna SOJOWA), aromat (wanilina). 

 

Oznakowanie GMO zgodne z Regulaminem 2003/1829/WE i 2003/1830/WE

 

Produkt nie poddawany działaniu promieniowania jonizującego. BEZ OLEJÓW I TŁUSZCZÓW UWODORNIONYCH

 

 

image

Średnia wartość odżywcza na 100 g:

Wartość energetyczna     2265 kJ/544 kcal
Tłuszcz     36 g
w tym tłuszcze nasycone     12 g
Węglowodany     45 g
w tym cukry     43 g
Białko      6,7 g
Sól     0,06 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia